Болгарія - 2022. Інформація про готелі GRIFID Hotels

Болгарія - 2022. Інформація про готелі GRIFID Hotels

31.05.2022

Шановні колеги,
Надаємо Вам інформацію про готелі мережі GRIFID Hotels на сезон 2022.

4* Grifid Hotel Arabella (Ultra AI) - У сезоні 2022 новий тип номера DBL Deluxe SSV; у ціну входять лежаки та парасольки на пляжі для гостей які повністю оплачують проживання (за наявності місць) та безпл. шатл та доступ у Bolero Aquapark; на вечерю діє дрес-код; у день заїзду послуги з UAI починаються полуденком, а день від'їзду останнє харчування – континентальний сніданок; Тематичні вечори в барбекю ресторан і а-ля карт вечеря на попереднє замовлення.

4* Grifid Hotel Bolero (Ultra AI) - Готель буде працювати за системою UAI; в ціну входять лежаки та парасольки на пляжі для гостей які повністю оплачують проживання (за наявності місць), бар на пляжі та безпл. доступ до Bolero Aquapark; на вечерю діє дрес-код; в день заїзду послуги з UAI починаються полуденком, а в день від'їзду останнє харчування – континентальний сніданок; Новинка: TEEN ZONE з професійним аніматором Grifid – зона з безкоштовним Wi-Fi, ігрова точка, караоке, аркадні ігри, комп'ютерні ігри, бар.

4* Grifid Hotel Encanto Beach (Ultra AI 24/7) - Перша лінія; у ціну входять лежаки та парасольки на пляжі для гостей які повністю оплачують проживання (за наявності місць) та бар на пляжі; на вечерю діє дрес-код; у день заїзду послуги з UAI починаються полуденком, а день від'їзду останнє харчування – сніданок; Готель пропонує розміщення в номерах GRIFID Concept rooms - туристи, які розміщені в таких типах номерів отримують: розміщення в номерах на верхніх поверхах з фронтальним видом на море; Тапочки та халати; Кавомашина у капсулах (поповнюється щодня); Привілейована пляжна ділянка з першокласним розташуванням поряд з баром та багато іншого.

4* Grifid Hotel Metropol (PREMIUM AI) - Готель працює за концепцією ADULTS ONLY (16 +). Перша лінія; у ціну входять лежаки та парасольки на пляжі для гостей які повністю оплачують проживання (за наявності місць) та бар на пляжі; на вечерю діє дрес-код; у день заїзду послуги з UAI починаються полуденком, а день від'їзду останнє харчування – континентальний сніданок; Безкоштовний доступ до фітнес-студії в спа-центрах Encanto Beach Medi з 06:00 до 20:00 години.

4* Sentido Hotel Marea (Ultra AI 24/7) - Перша лінія; новий тип розміщення у номері DBL PV; у ціну входять лежаки та парасольки на пляжі для гостей які повністю оплачують проживання (за наявності місць) та бар на пляжі (відремонтований із зоною відпочинку); безпл. доступ до Bolero Aquapark тільки для відвідувачів Family SV; на вечерю діє дрес-код; у день заїзду послуги з UAI починаються полуденком, а день від'їзду останнє харчування – сніданок; розміщення DBL Premium rooms- гості отримують: розміщення на верхньому поверсі з фронтальним видом на море; тапочки та халати; фірмові туалетного приладдя; Кавомашина у капсулах (поповнюється щодня); Пріоритетна реєстрація заїзду та можливість безкоштовного пізнього виїзду за наявності можливості; ексклюзивний доступ до спеціальної пляжної зони; полудень у BEACH CLUB Encanto.

4* Grifid Hotel Vistamar (Ultra AI 24/7) - Перша лінія; у сезоні 2022 новий тип розміщення у номері DBL PV; у ціну входять лежаки та парасольки на пляжі для гостей які повністю оплачують проживання (за наявності місць) та бар на пляжі; на вечерю діє дрес-код; у день заїзду послуги з UAI починаються полуденком, а день від'їзду останнє харчування – континентальний сніданок; GRIFID CONCEPT ROOMS – призначені тільки для дорослих (16+) та туристи розміщені в таких номерах отримують додатково: розміщення у сучасних номерах на верхньому поверсі з фронтальним видом на море; безкоштовний сейф у номері, тапочки та халати, фірмове туалетне приладдя; вітальний подарунок GRIFID після прибуття; Кавомашина у капсулах (поповнюється щодня); Пляжна зона лише для дорослих: напої подаються в барі перед готелем Metropol та багато інших.

4* Moko Beach by Grifid - ex. Morsko Oko Garden (Ultra AI 24/7) -  Перша лінія; Нове керівництво в сезоні 2022 готель є частиною мережі Grifid Hotels і працюватиме під новою назвою Moko Beach; у ціну входять лежаки та парасольки на пляжі для гостей які повністю оплачують проживання (за наявності місць), бар на пляжі, одноразовий доступ до Bolero Aquapark; на вечерю діє дрес-код; у день заїзду послуги з UAI починаються полуденком, а в день від'їзду останнє харчування – сніданок.

 

 

Світ стає ближчим з "Adriatic Travel"! 

Використовуючи наш сайт ви погоджуетеся з політикою конфіденційності погодитись і закрити