Новорічні тури в Італію 2024

Новорічні тури в Італію 2024

07.12.2023

Італійці святкують Новий рік з неймовірними веселощами, галасливо на вулицях міста, у ресторанах та клубах міста у великій компанії друзів. Запрошуємо вас в новорічний автобусний тур до Італії, щоб поринути у цю незабутню атмосферу святкової радості! Міста Італії красиво прикрашені гірляндами, червоними стрічками та ялиновими вінками, а на головних площах стоять наряджені ялинки!

Ми підготували найкращі програми автобусних турів на Новий рік в Італію! Не пропустіть можливість насолодитися чудовим сервісом та масою пам'яток у подорожі на новорічні канікули до Італії! Ви можете вибрати одну із програм на сайті або отримати допомогу в підборі туру від наших спеціалістів!

Всі тури до Італії на Новий рік 2024! Продумані маршрути з максимальною кількістю визначних пам'яток по дорозі, професійні гіди та адекватні ціни!

Автобусні тури на Новий рік в Італію!

*якщо клікнути на назву тура, вам відкриється детальна програма тура

Назва туру Тривалість туру Переїзди зустріч Нового року 2024 виїзд зі Львова Вартість від
Новорічна столиця Італії: 2 днів в Римі 7 днів без нічних переїздів

Рим

28.12.2023
29.12.2023
377€
Новий Рік у вічному місті - Рим 6 днів без нічних переїздів

Рим

29.12.2023 339€
Новорічний вікенд в Італії: Венеція, Флоренція, Рим 5 днів 2 нічних переїзди Рим 29.12.2023 267€
Новий рік в Італії - Венеція і Верона 4 дні 2 нічних переїзди Падуя 30.12.2023 162€
*Ціни дійсні на момент публікації. 
**Вартість туру залежить від дати виїзду та наявності місць. 

 

tour_id=0 , agent_url=https://www.adriatic-travel.com.ua/country/it, type=button, title=

 

Новий рік 2024 в Італії

А ви знали, що розташовані в Італії Доломітові Альпи – одні з наймальовничіших гір у світі, включені до списку природної спадщини ЮНЕСКО? Новий рік в Італії - чудовий шанс насолодитися видами Альп, прогулятися центральними площами міст, поринути в новорічну атмосферу

Не єдиними гірськолижними курортами славиться зимова Італія – це чудовий час для екскурсійного відпочинку. Знайомтесь з місцевими традиціями, насолоджуйтесь італійською кухнею та святкуйте Новий рік галасливо та весело!

Як святкують Новий рік в Італії: все що потрібно знати перед поїзкою

Туристи, які бронюють автобусні тури в Італію в період Нового року, можуть скористатися багатьма можливостями для святкування. Є можливість приєднатися до місцевих традицій, таких, як вечері у ресторанах, організовані заходи та фестивалі, щоб по-справжньому ввібрати атмосферу святкування. Багато ресторанів та кафе пропонують спеціальні новорічні вечері та вечірки. Заздалегідь бронювання місця в популярних місцях може бути необхідним.

На центральних площах міст в гарантованому автобусному турі в Італію можна насолодитися феєрверками та святковими заходами, які зазвичай проводяться у новорічну ніч, в таких як Рим, Мілан, Флоренція та Венеція.

Багато італійських міст оформляють свої вулиці різдвяними прикрасами, створюючи унікальну атмосферу. Ви можете прогулюватися ілюмінованими вулицями та площами.

Можна обрати тур в якому ми зустрінемо Новий рік 2024 в менш відомих регіонах, де побачимо унікальні та більш автентичні італійські традиції.

Обирайте також екскурсійні автобусні тури, спеціально організованими для святкування Нового року. Це може включати відвідування різдвяних ярмарків, дегустацію традиційних страв та участь у різних заходах.

Кожного року все більше охочих бронюють новорічні автобусні тури в Італію з відвідуванням природних локацій, наприклад, у Тоскані або на озері Комо, насолоджуючись краєвидами та традиційним італійським відпочинком.

Важливо врахувати, що святкові заходи та традиції можуть відрізнятися залежно від регіону та міста Італії, тому варто заздалегідь поцікавитися місцевими особливостями святкування Нового року.

 

tour_id=0 , agent_url=https://www.adriatic-travel.com.ua/country/it, type=button, title=

 

Поширені запитання:

Яка ціна автобусного тура на Новий рік в Італію 2024?
Вартість туру в Італію на Новий рік 2024 залежить від обраної програми, її тривалості. Актуальну вартість автобусного туру до Італії ви можете переглянути на сайті Адріатік Тревел.
---
Чи є автобусні тури до Італії на Новий рік 2024 без нічних переїздів?
Так. В переліку турів до Італії на Новий рік 2024  ви можете обрати автобусний тур без нічних переїздів. Перелік турів без нічних переїздів можете переглянути на сайті або відправити запит, натиснувши кнопку "замовити тур"

 

tour_id=0 , agent_url=https://www.adriatic-travel.com.ua/country/it, type=button, title=

Використовуючи наш сайт ви погоджуетеся з політикою конфіденційності погодитись і закрити