Топ 5 турів до Іспанії з відпочинком на морі

Топ 5 турів до Іспанії з відпочинком на морі

30.08.2023

 Найпопулярніші тури до Іспанії з відпочинком на морі!

 Запрошуємо у світ цікавих та пізнавальних подорожей з відпочинком на морі на курортах Іспанії!

Обирайте тур, який вам більше до смаку і чекаємо на вас в наших автобусних турах з нічними переїздами або без нічних переїздів

1. Моя іспанська відпустка

Автобусний тур на 8 днів, 2 нічних переїзди. У вартості туру вже 2 екскурсії по містах: Ніцца та Венеція.
Відпочинок 2 ночі на курорті Коста Браво з можливістю відвідати Барселону, а також по дорозі відпочиваємо на пляжах Ніци та курорту Ліньяно Саббіадоро. Чудовий пляжно-екскурсійний тур.
Маршрут: Львів, Стрий, Мукачево, Ужгород - Егер, Будапешт, Трієст, Ніцца, Монако, Льорет-де-Мар, Жирона, Тосса-де-Мар, Барселона, Лідо-ді-Езоло, Венеція
Ранковий виїзд зі Львова, нічне прибуття у Львів
Екскурсії в турі: Прогулянка по Дунаю на кораблику, дегустація молодого вина з гуляшем, Трієст, Падуя, Монако, Жирона, Тосса - де - Мар, геній модерну: світ видатного архітектора Антоніо Гауді, Барселона, гора Монсеррат, вященна гора Тібідабо, Венеція, прогулянка на гондолі в Венеції, кольорова Венеція: острови Мупано, Бурано, екскурсія по Гранд-Каналу, палац Дожів

2. На південних берегах: Іспанія + Італія

Автобусний тур на 9 днів, 2 нічних переїзди. У вартості туру вже 1 екскурсія: Ніцца.
Відпочинок 3 ночі на курорті Коста Брава зі сніданками та вечерями (в інші дні туру харчування сніданки), також у вас буде день відпочинку на курорті Ліньяно Сабб'ядоро та на Лазуровому узбережжі в Ніці.
Маршрут: Будапешт, Ліньяно-Сабб'ядоро, Трієст, Ніцца, Монако, Канни, Льорет-де-Мар (3 ночі), Фігерас, Барселона, Лідо-ді-Езоло, Венеція
Екскурсії в турі: 
прогулянка по Дунаю на кораблику, екскурсія в Трієст, Монако, Фігерас + екскурсія в музей Далі, жаркий фламенко, Барселона, геній модерну: світ видатного архітектора Антоніо Гауді, вечірня готика і фонтани: готичний квартал Барселони, гора Монсеррат, священна гора Тібідабо, князівство Андорра, курорт Лідо ді Єзоло, екскурсія по Венеції, кольорова Венеція: острови Мурано та Бурано, екскурсія по Гранд-Каналу, палацу Дожів.

3. Південна красуня, красуня Іспанія

Автобусний тур на 10 днів, 2 нічних переїзди. У вартості туру вже 1 екскурсія: Ніцца.
Відпочинок 4 ночі на курорті Льорет де Мар зі сніданками та вечерями (в інші дні туру харчування сніданки). По дорозі також відпочиваємо на пляжах Ніци та відвідуємо Монако. У 2023 році готель BPM Lloret 4* Hotel (Льорет-де-Мар).
Маршрут:  Будапешт, Ліньяно-Сабб'ядоро, Трієст, Ніцца, Монако, Канни, Льорет-де-Мар (4 ночі), Андорра, Фігерас, Барселона, Лідо-ді-Езоло, Венеція
Екскурсії в турі: п
рогулянка по Дунаю на кораблику, екскурсія в Трієст, Монако, Канни, Князівство Андорра, Тосса - де Мар, Фігерас + екскурсія в музей Далі, жаркий фламенко, Барселона, геній модерну: світ видатного архітектора Антоніо Гауді, вечірня готика і фонтани: готичний квартал Барселони, гора Монсеррат, священна гора Тібідабо, курорт Лідо ді Єзоло, екскурсія по Венеції, кольорова Венеція: острови Мурано та Бурано, екскурсія по Гранд-Каналу, палацу Дожів.

4. Золоті піски Іспанії!

Автобусний тур на 13 днів, 2 нічних переїзди. У вартості туру вже 4 екскурсії: Ніцца, Марсель, Генуя та Верона.
Відпочинок 6 ночей на курорті Льорет де мар зі сніданками та вечерями (в інші дні туру харчування сніданки). У 2023 році готель BPM Lloret 4* Hotel (Льорет-де-Мар).
Маршрут: Лідо-ді-Езоло, Венеція, Ніцца, Монако, Льорет-де-Мар, Барселона, Жирона, Марсель, Генуя
Екскурсії в турі: п
рогулянка по Дунаю на кораблику, екскурсія по Венеції, кольорова Венеція: острови Мурано та Бурано, екскурсія по Гранд-Каналу, палац Дожів, Монако, Канни, Барселона, геній модерну: світ видатного архітектора Антоніо Гауді, вечірня готика і фонтани: готичний квартал Барселони, гора Монсеррат, іспанське село, Жирона, останній шедевр Сальвадора Далі, Порт Авентур - іспанський Діснейленд, князівство Андорра, Фігерас + екскурсія в музей Далі, жаркий фламенко, екскурсія в Екс-ан-Прованс, поїздка на лавандові поля, королівський палац і вулиця Гарібальді, гламурний Портофіно + Санта Маргеріта, екскурсія в замок «Кастель Веккіо», озеро Гарда.

5. На Середземному морі, намалюю тобі зорі

Автобусний тур на 11 днівбез нічних переїздів. У вартості туру вже 6 екскурсій: Краків, Зальцбург, Цюрих, Ніцца, Генуя та Венеція.
Відпочинок 4 ночі на курорті Льорет де Мар зі сніданками та вечерями (в інші дні туру харчування сніданки). По дорозі відвідуємо Зальцбург та фантастичний Зальцкаммеруг, Швейцарію з казковим Люцерном і Рейнським водоспадом. На звороті відвідуємо гламурне Портофіно! У 2023 році готель BPM Lloret 4* Hotel (Льорет-де-Мар).
Маршрут: Краків, Зальцбург, Зальцкаммергут, Цюрих, Люцерн, Льорет-де-Мар, Андорра, Тосса-де-Мар, Барселона, Фігерас, Жирона, Ніцца, Монако, Канни, Генуя, Венеція
Екскурсії в турі: 
екскурсія на озера Зальцкаммергут, Зальцбург на долоні: велична фортеця Хоензальцбург, Люцерн - Швейцарія в мініатюрі, Рейнський водоспад - природна перлина Швейцарії, князівство Андорра, Тосса - де Мар, святиня Іспанії - гора Монсеррат, священна гора Тібідабо, Фігерас + екскурсія в музей Далі, Барселона, геній модерну: світ видатного архітектора Антоніо Гауді, вечірня готика і фонтани: готичний квартал Барселони, скарбниця Каталонії - Жирона, Монако, Канни, королівський палац і вулиця Гарібальді, гламурний Портофіно + Санта Маргеріта, романтична прогулянка на гондолі, кольорова Венеція: Бурано та Мурано, екскурсія по Гранд-Каналу, палац Дожів.

 

Якщо у вас є запитання по турах: натискайте на "Відправити запит". Для бронювання туру натискайте на назву тура та обирайте "Замовити тур"

 

Підписуйтесь на секретні акції!

Використовуючи наш сайт ви погоджуетеся з політикою конфіденційності погодитись і закрити